Ce face cafeaua noastră specială?
Și ăsta e un alt secret al succesului nostru. Boabele de cafea, prăjite la perfecțiune cu o savoare delicată.

+(40)07.36.14.28.92tel:0736142892

Image Alt

Despre noi

s

Artizanii Cafelei

Datorită entuziasmului, pasiunii pentru cafea și experienței noastre profesionale, dorim să furnizăm cea mai bună și mai rafinată cafea.
Echipa Artizanii Cafelei este un startup specializat în importul și distribuția cafelei, atent selecționată pentru a oferi cea mai bună calitate și arome.
Producem și prăjim doar boabele rare și rafinate de cafea, care necesită mai multă atenție, dar rezultă în calitate și aromă superioară.
Artizanii Cafelei este rezultatul multor ani de muncă, experiență, studii și multă dragoste, pentru o ceașcă de arome, gust și calitate care sunt greu de reprodus.

Ne-am luat angajamentul să vă aducem cea mai proaspătă aromă în fiecare ceașcă de cafea. Foarte puține băuturi din lume au devenit populare și foarte apreciate ca o ceașcă bine pregătită de cafea de înaltă calitate. Artizanii Cafelei aduce în prim plan prospețimea unică a cafelei proaspăt măcinate, dar și prepararea ei cu mașini profesionale de cafea. 

Ceea ce este rafinat de fiecare dată este gustul pe care fiecare sortiment de cafea autentic Artizanii Cafelei, este proiectat să-l îndeplinească: echilibrat și neted cu note de fructe, ciocolată și caramel, un corp mediu, o aciditate strălucitoare și un gust plăcut. De aceea ne străduim enorm să devenim lider în segmentele de specialitate și cafea certificate.

Alege gustul delicios al cafelei

Dacă sunteți interesat de oricare dintre sortimentele noastre de cafea, vă rugăm să ne contactați pentru mostre, și prețuri. Pentru oferte personalizate, unul dintre comercianții noștri poate oferi informații suplimentare despre disponibilitatea pachetelor de cafea. Disponibilitatea pentru fiecare cafea poate fi modificată.
s

Alege cafeaua de specialitate made by Artizanii Cafelei. Așadar, este de asemenea misiunea noastră de a căuta, construi, sprijini și încuraja relații durabile – cu furnizorii noștri, clienții noștri care iubesc o ceașcă de cafea specială, comunitățile și mediul înconjurător.