Ce face cafeaua noastră specială?
Și ăsta e un alt secret al succesului nostru. Boabele de cafea, prăjite la perfecțiune cu o savoare delicată.

+(40)07.36.14.28.92tel:0736142892

Image Alt

Artizanii Cafelei

Cafea Agata

Cafeaua Agata este foarte apreciată printre sortimentele noastre de cafea, parfumul său fiind citricele de mandarine și miere. Corpozitatea boabelor de cafea Agata este plină și rotundă, fără vârfuri de aciditate menționate. Bineînțeles în timp ce gustul de ciocolată și migdale prăjite persistă elegant.

Originea acestui tip de cafea prăjită după rețete proprii, provine din Santos – Guatemala, Plantația India și Nicaragua.

cafea agata cu aromă de ciocolată și migdale

 

Sortimentul de cafea Agata este un produs principal al familiei, cel servit și comercializat de Artizanii Cafelei. Este o cafea aromată, obținută din alegerea celor mai bune calități ale cafelei Arabica, din patru țări diferite, cunoscută pentru gustul dulce și conținutul mai mic de cofeină. Este un amestec fin, cu o aromă rafinată și un parfum unic.

Compusul boabelor de cafea Agata face parte din familia cafelei Arabica. De asemenea, ne dorim să împărtășim tradiția noastră cu cei mai fideli iubitori de cafea. Prezența acestei ultime calități conferă boabelor de cafea Agata o aromă intensă. Gustul percepe un grad ridicat de amărăciune de persistență medie, cu un grad scăzut de aciditate. Împreună cu sortimentul de cafea Bonzo, ne dorim să furnizăm clienților noștri cele mai rafinate gusturi și arome preparate special de Artizanii Cafelei.

Amestecul delicat al acestui sortiment, conține o doză de cafea Arabica. Prevalența acestui sortiment de cafea, înseamnă că amestecul are o culoare maronie în ceașcă, cu o cremă groasă și de durată. Are un gust delicat și este ideală pentru a fi servită la micul dejun.

Rezultatul este o cafea minunată, fructată și complexă, care se caracterizează printr-o ceașcă foarte limpede și o notă plăcută de ciocolată și migdale.

Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.